fbpx

-
Programul
-

Re-Invent Your Love Life
Cum să găsești, să păstrezi și mai ales cum să fii partenerul potrivit
-

cu Polixenia Rodina, Life Coach


Re-Invent Your Love Life este mai mult decât un program, este mai mult decât o sursă de resurse, este mai mult decât o sursă de soluții.

Bineînțeles că este și toate acestea, dar mai mult decât atât Re-Invent Your Love Life, este o comunitate, un spațiu de siguranță, de deplină intimitate, unde poți împărtăși experiențe, emoții și idei, unde femei minunate ca tine, se inspiră una pe celalată, unde te conectezi, unde îți faci prieteni.

Re-Invent Your Love Life este un loc unde îți faci planuri, unde iți iei notițe, unde faci teme, dar nu pentru că trebuie, ci pentru că simți că ceva mai puternic se naște în tine.

Este locul unde schimbările se produc la nivel mental, emoțional, fizic și spiritual, este un loc unde ne reîncărcăm sufletele.

Cred că intr-un an ca 2020, toată lumea are nevoie de așa ceva mai mult decât niciodată.

Anul acesta lumea a fost nevoită să se reinventeze, și personal, am convingerea, ca așa este nevoie să facem și noi.

Programul Re-Invent Your Love Life, este un loc pentru orice femeie, indiferent de profesie, statut măritat, vârsta, religie, domiciliu.

O comunitate devine o familie, devine o casă, chiar și dacă. de data aceasta, este o casă virtuală.

Iar dacă îl lași, acest program are puterea de a-ți schimba viitorul.

Programul începe curând!

📅  3 noiembrie (marți) 🕒 Ora 19:30

-
Draga mea, dacă una din întrebările de mai jos primește un răspuns afirmativ
de la tine, înseamnă ca Programul pe care l-am pregătit
este și pentru tine
-

Ce primești în cadrul programului

Despre Polixenia Rodina

Sunt Polixenia Rodina și în ultimii ani găsirea, respectiv păstrarea partenerului a fost unul din subiectele la care am lucrat cel mai mult. Ideile despre acest subiect sunt trăite, documentate și experimentate cu sutele de cliente cu care am lucrat în ultimii ani. 

Am în comunitatea mea femei minunate care au ales să facă schimbări încât să-și trăiască viața cu grație, eleganță, mulțumire de sine și iubire.

Cred in iubire, cred și sunt preocupata de relații sănătoase, armonioase și mature. Cred ca la baza echilibrului întregii vieți, cu toate aspectele ei, sta o relație buna cu tine însăți și cu cei din jurul tău.

Din toate aspectele vieții noastre, de care ne îngrijim să ne informam continuu, ce poate fi mai important decât sa învățam despre iubire?

Dacă toți oamenii ar ști să se iubească pe sine și pe cei din jur mai mult, mai profund, cât de diferit ar arată lumea din jurul nostru?

Programul începe curând!

📅  3 Noiembrie (luni) 🕒 Ora 19:30

Cunoști pe cineva care dorește să isi găsească partenerul potrivit sau vrea să-si îmbunătățească relația actuală? Spune-i și ei despre program!

Program


Te invit să te abonezi la
newsletterul meu!
Va fi ca și cum ai avea la îndemână un prieten bun, pe care să te poți baza și care îți oferă sfaturi consistente de fiecare dacă când îți scrie.


Te invit să te abonezi la newsletterul meu!
Va fi ca și cum ai avea la îndemână
un prieten bun, pe care să te poți baza și care îți oferă sfaturi consistente de fiecare dacă
când îți scrie.